Vår familj

Gården Torp har funnits i släkten sedan 1634

Här finns lite om vår familj att läsa

Pappa Lennart

En stor man som jobbat inom Herefordavel i 20 år, sitter i Viking Genetics Beef commity och sköter gården dagligen. Älskar att gå på en hockeymatch när tid finns. Sköter lantbruket med allt vad det innebär. Ser nu fram emot nästa projekt i livet; återställa ön Hindö till som det såg en gång med fina beteshagar.

Mamma Britta

Har jobbat med kött i hela sitt liv. Allt ifrån rådgivning, styckning, korvtillverkning och matlagning. Jobbar som allt i allo på Torp och ser fram emot att få göra Hindö fint och fortsätta serva gäster även på Kalvholmen. Läser gärna bok när orken tryter och vill koppla av.

Arvid Lennartsson

Har hunnit med att jobba både i Australien och Canada. Gått Vreta skolan i flera omgångar och avslutat med Lantmästarexamen. Bor ihop med sin Jennifer och har en son Edgar född 2016.

Edvin Lennartsson

Edvin har en ingenjörsexamen, varit anställd på Väderstadverken ett år och jobbar nu på Metsjö vagnar med deras produktutveckling. Bor ihop med sin Birgitta och har en son Vidar på 3 år och Vilda född 2016.

Signe Lennartsdotter

Just nu gipsar familjens sjuksköterska ben i Sälen, på all ledig tid så åker hon bräda. När hon är hemma gillar hon att hjälpa till med alla typer av sysslor bland djur och traktorer.